Αρχική σελίδα Δραστηριότητες ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - Γ΄ΤΑΞΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - Γ΄ΤΑΞΗ

             ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

      Στα πλαίσια των μαθημάτων της Μελέτης «Ενημερωνόμαστε ποιοι αποφασίζουν και τι αποφασίζουν, υπηρεσίες του Δήμου», η Γ΄ τάξη του σχολείου μας επισκεφθήκαμε το παλιό Δημαρχείο δίπλα στο Δημοτικό μας. Εκεί μας υποδέχτηκε ο πρώην Δήμαρχος και νυν αναπληρωτής κ. Χ. Καμπούρης και μας ξενάγησε στους χώρους του κτηρίου μέσα και έξω από αυτό. Για πρώτη φορά ακούσαμε για τον Σωτήριο Κροκιδά, πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και για την δωρεά που έκανε της ευρύτερης περιοχής που ανήκει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μας. Ενημερωθήκαμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε παλιά και σήμερα το παλιό Δημαρχείο και γνωρίσαμε τους υπαλλήλους του.

       Ο κ. Καμπούρης δέχτηκε τις ερωτήσεις μας και τα «παράπονά μας». Όταν πήρε ένα σημαντικό τηλεφώνημα είπε ότι δεν μπορεί να φύγει γιατί έχει «σύσκεψη» με μαθητές του Δημοτικού σχολείου, κάτι που μας έκανε να νιώσουμε «ξεχωριστοί».

        Τον ευχαριστήσαμε πολύ και φύγαμε χαρούμενοι για όσα μάθαμε ότι έχει κάνει, ιδιαίτερα στο σχολείο μας και επίσης εντυπωσιασμένοι και προβληματισμένοι για το πόσο δύσκολο είναι το έργο όσων διοικούν έναν τόπο.

        Ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στην περιοχή μας και στο σχολείο μας.